BEHIND THE SCENES: Sofi Warenfalk

  Opi tuntemaan JUNKYARD XX-XY vaatteiden suunnittelija.

  Sofi Warenfalk tuli Göteborgiin toteuttaakseen unelmansa, hän oli nähnyt Empire Records leffan yli 100 kertaa ja hän halusi työskennellä levykaupassa. Sofi on aina ollut suunnittelija vaikka hän ei sitä silloin tiennytkään. Kun ensimmäinen sivuraide levykaupassa oli tehty, hän alkoi opiskelemaan biologiaa ja matematiikkaa ennen kuin hän ymmärsi että muoti oli hänen todellinen himonsa.

  Opiskeltuaan kaavoitusoppia The Academy of Cutting and Tailoring akatemiassa hänestä tuli Gina Tricon oma Lady Gaga muutaman vuoden ajaksi ennen kuin hän päätyi JUNKYARD XX-XY brändin suunnittelijaksi.

  Vihdoin tuntuu että olen päätynyt oikeaan paikkaan JUNKYARD XX-XY kanssa. Muoti muuttuu nopeasti ja on tärkeää ettei pelkää sekoittaa vanhaa ja uutta, trendikästä ja muodikasta. Aivan kuten asiakkaat tekevät. Nyt kun 90-luvun inspiraatio virtaa edelleen – logo manialla, polvisukilla ja yksivärisillä klubi asusteilla – niin pääsen nauttimaan sen kultaisen ajan leffoista ja musiikista kun haen inspiraatiota ja pääsen luomaan muotia josta todella tykkään, kertoo Sofi.

  Hän elää kreatiivisessa sekasotkussa ja hänen kollegansa yrittävät jatkuvasti siistiä hänen työpöytäänsä – ”ja sen jälkeen en enää löydä mitään”. More is more ja when in doubt - overdress on peruskeino, Sofin maailmassa.

  ”Nyt toivon että yhä useammat ihmiset löytävät ilon JUNKYARD XX-XY kokoelmasta ja uskaltavat kokeilla jotain uutta ja odottamatonta”.

  Kuva: Eddie Engvall  Tags: #junkyardxxxy #sofiwarenfalk #designer #behindthescenes

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai
  Salasana unohtunut?