The Tove Lo Collection

  Tove Lo on jo hurmannut maailman hiteillään Habits, Not On Drugs, Love Ballad ja Out Of Mind. Nyt hän näyttää kokonaan uuden kykynsä Junkyard festivaalimallistonsa kanssa.

  Toven festivaalimalliston vaatteet ovat semmoisia joihin hän itse tykkää pukeutua kuten – farkkutakkeihin, shortseihin, painettuihin t-paitoihin, tank toppeihin ja oversized kauluspaitoihin.

  ”Halusin luoda mallistoni vaatteisiin rennon fiiliksen samalla kun tuntee itsensä tyylikkääksi. Pukeutuminen pitää olla vaivatonta ja kaikkien pitää vain istua mukavasti ja sopia joka tilanteeseen. Ja niiden ei pidä maksaa älyttömästi, pitää olla vara hukata vaatteita” sanoo Tove Lo.

  Inspiraation mallistoon Tove on saanut omista kokemuksistansa. Myöhäisistä studioilloista, onnettomasta rakkaudesta, kiertueista ja loputtomista juhla illoista, kaikki tämä on otettu mukaan suunnitteluun. Aivan samat asiat pätevät myös tähän kuin hänen musiikkiinsa. ”On tosi kiva tehdä mallisto Toven kanssa! Hän on makea tyttö, tykkäämme hänen musiikistansa ja rennosta tyylistä. Osa hänen sanoituksista on printattu vaatteisiin ja ne ovat ihan kun tehty sitä varten” kertoo Junkyard XX-XY designpäällikkö, Kristina Sjögren.

  Yhteensä Tove Lo mallisto sisältää 10 ainutlaatuista vaatetta ja niitä myydään ainoastaan Junkyardilla.

  Tags: #junkyardxx-xy #tovelo #music

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai
  Salasana unohtunut?