Sneaker junkie: Nike SB Zoom Stefan Janoski

  Satumainen tapahtuma mistä tuli bestsellerit sekä skeittimaailmassa että sen ulkopuolella.

  Mitä yhteyttä Stefan Janoskin signature kengillä on penisillin, maissihiutaleitten ja Nutellan kanssa? Jos joku haluaa uskoa myyttiin, niin se on ihan kuin ne muut satumaiset tapahtumat, pelkkä sattuma että Zoom sai nähdä päivänvalon. Nike SB olivat huolissaan että Janoski jättäisi tiimiin ja tarjosi hänelle lahjukseksi oman signature mallin. Ainoastaan P-Rod oli saanut oman kenkämallin aikaisemmin. Janoskilla ei ollut mitään suunnitelmia jättää tiimiä ja tietenkin hän tarrasi tilaisuuteen.

  Stefan Janoski halusi että hänen kenkämallinsa olisi yhdistelmä vanhanajan skeittikengästä ja Sperry Top Sider kengästä – eräänlainen purjehduskenkämalli. Tavoitteena oli kehittää kenkä jolla saa maksimaalisen lautatunteen minimaalisella estetiikalla ja näin olleen kaikki ylimääräinen luksus karsittiin, kuten suojaavat kaulukset ynnä muuta. Yhdessä James Arizumin kanssa hän teki peruspiirroksen mikä periaatteessa vielä tänä päivänäkin on muuttumaton. Kuin Nike julkaisi SB Zoom Stefan Janoski kengät vuonna 2008, niin se oli yksi odotetuimmista lanseerauksista mitä skeittimaailma oli nähnyt. Ihmiset olivat pitkään salafilmanneet ja ottaneet kuvia Janoskin jalkineista toivoen että he onnistuvat päästämään uuden Tumblr pommin.

  Nyt vuosien jälkeen, Zoomi on edelleen suosikki skeitti ja streetwear piireissä.
  Klikkaamalla tästä löydät kaikki mitkä meillä on varastossa juuri nyt.  Tags: #sneakerjunkie #nikesb #stefanjanoski #zoom

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai
  Salasana unohtunut?