RELEASE: RICHIE LOOP X YAS LO - LEVELS (FT. SOFIA ZIDA)

  «Levels» on eeppinen klubibiisi, jossa jamaikalainen nouseva supertähti Richie Loop, tansanialainen DJtuottaja Yas Lo ja suomalais-meksikolainen Sofia Zida yhdistävät voimansa ja tuovat omista kulttuureistaan vaikutteita biisiin. Biisin pohjana toimii tällä hetkellä maailmalla kovassa nosteessa oleva ‘afrobeat’ –rytmi, johon yhdistyvät Richie Loopin dancehall vokaalit ja Sofia Zidan latino/r&b – tyylinen laulu

  Kuvaaja: @kormugraphy

  Kappale on alusta loppuun täynnä energiaa ja se on ennen kaikkea rytminen tanssibiisi, mutta biisin sisältö toimii tsemppilauluna kuntosalilla tai vaikkapa juoksulenkillä. Jokainen voi nostaa “leveleitä” omassa tekemisessään oli laji mikä tahansa.

  Ahkerasti musiikkia julkaiseva Richie Loop on noussut yhdeksi tämän hetken kiinnostavimmista jamaikalaisista laulajista. Hänen Hardwellin, Tujamon & Savaltore Ganaccin kanssa viime syksyllä 2018 julkaisemansa kappaleet “Fire It Up” ja “Jook It” ovat streammanneet Spotifyssä miljoonia kertoja ja Richie Loopin ja Hardwellin esiintymisestä Helsingin Weekend Festivalilla 2018 on julkaistu myös musiikkivideo. ‘Levels’ -kappale julkaistaan Yhdysvalloissa ja latinomaissa yhteistyössä mm. Trumpets – megahitistä tunnetun Sak Noelin Barnaton levymerkin kanssa ja biisi saa jakelun myös Afrikassa tansanialaisen Mkito –levymerkin kautta.

  Kuvaaja: @kormugraphy

  

 Kuuntele Biisi Tästä: Richie Loop X Yas Lo - Levels (ft. Sofia Zida):


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic #release

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai
  Salasana unohtunut?