100% Organic Cotton

  Katsomme tarkemmin Nudie Jeans ja heidän pyrkimyksensä vastuulliseen ja luonnonmukaiseen tuotantoon.

  Vuonna 2006 Nudie Jeans laati tavoitteeksi että heidän kaikki farkut valmistettaisiin ekologisesta puuvillasta. Tuolloin tieto ekologisista kankaista sekä niiden trendikkyys oli melkein mitätön ja useimmilla valmistajilla ei ollut ekologisia kankaita lainkaan. Turkki kuuluu maailman isoimpiin denimi valmistajiin ja heillä on myös näkyvä rooli ekoloogisen puuvillan tuotannossa. Toisin sanoen, tämä oli erinomainen paikka aloittaa. Yhdessä puuvilla toimittajien kanssa Nudie Jeans alkoi kehittää uusia kankaita ja syksyllä vuonna 2012 he saavuttivat tavoitteensa. Siitä lähtien kaikki Nudie Jeans denimit ovat valmistettu 100% ekologisesta puuvillasta.

  Nudie Jeans eivät itse omista tehtaita joissa heidän vaatteensa valmistetaan, harvoilla brändeillä on omat tehtaat. Varmistaakseen että kaikki menee oikein, he ovat kirjoittaneet käytännesäännöt (Code of Conduct) jonka toimittajien on pitänyt hyväksyä. Se perustuu kansainvälisen työorganisaation (ILO) suuntaviivoihin, YK:n ihmisoikeuksien yleismaailmalliseen julistukseen ja Code of Labaour Practice jonka heidän yhteistyökumppani Fair Wear Foundation on laatinut. Jälkimmäinen tarkastaa myös vuosittain että jokainen tuotantoketjussa tekee miten on päätetty.

  Tämän lisäksi Nudie Jeans on yritys joka on kierrätyksen edellä kulkija. Grim Tim Dry Recycled julkaistiin vuonna 2011. Ne olivat valmistettu vanhoista kuluneista farkuista jotka oli leikattu kappaleiksi, jauhottu ja kehrätty langaksi joista sitten valmistettiin uusia farkkuja. The Recycled Project kehittyy jatkuvasti. Joskus valmistetaan räsymattoja, toisinaan taas kangasta camping tuoleihin mutta kehitys jatkuu koko ajan.

  Junkyard on ylpeitä myydäkseen tätä brändiä. Kaikki Nudie Jeans tuotteet löytyvät klikkaamalla tästä

  FROM COTTON TO A PAIR OF JEANS:


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #nudiejeans #organic

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai
  Salasana unohtunut?