New Skate Brand: Poetic Collective

  Poetic yhdistää taiteen ja skeittailun. Tom Botwid, yksi perustajista, kertoo enemmän.

  Poetic Collective on skeitti brändi mikä sekoittaa klassista skeittikulttuuria taidemaailman vaikutteilla ja ilmaisuilla. Viime vuonna he julkaisivat ensimmäisen täyspituisen videon Labeled joka oli ehdolla vuoden elokuvaksi ruotsin skeittigaalassa. Tapasimme yhden perustajista Tom Botwid kuulaksemme mistä taide kytkentä on peräisin.

  Mikä Poetic Collective on?
  Poetic Collective on pohjimmiltaan skeittiyritys mutta katsomme paljon skeitin ulkopuolelle hakeakseen inspiraatiota tekemisiimme. Minä ja veljeni Paul perustettiin se 2014. Meillä molemmilla on taide sekä design tausta ja tuomme sitä skeittimaailmaan. Yritämme välttää kulkea ympyrää ja tallata vanhoja jälkiä.

  Kuinka päädyitte perustamaan skeittiyrityksen?
  Me olemme molemmat skeitanneet yli puolet elämästämme ja meitä kiinnostaa skeittikulttuuri. Vuosien taideopiskeluiden jälkeen halusin kokeilla jos voisin hyödyntää sitä jotenkin skeittailun parissa ja näin olleen yhdistää minun kaksi suurinta intohimoa.

  Miltä Poetic brändin tulevaisuus näyttää?
  Juuri nyt tapahtuu paljon – olemme julkaisseet uuden kokoelman mistä olemme todella ylpeitä ja sitten hyvä ystäväni Sarah Meurle on liittynyt porukkaan mikä on tosi kivaa. Olemme myös julkaisseet kaksi videota, yksi uudesta Surfaces kokoelmastamme ja toinen jossa esitellään Sarah. Tästä eteenpäin tulemme luomaan uutta kokoelmaa ja tulemme myös kuvaamaan paljon sillä suunnittelemme uutta elokuvaa syksyksi.

  Löydät Kaikki Poetic dekit klikkaamalla tästä.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #newbrand #poeticcollective #poetic

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai
  Salasana unohtunut?