New Brand: BACK

  Viime vuosina BACK on noussut Ruotsin etevämpiin brändeihin. Heidän tavoitteena on symbolisoida kapinoivaa ajatusta muodissa, etsiä sitä järkevää ja valmistaa vaatteita tietoisille naisille.

  Back muodostaa mielenkiintoisia ja käteviä arkivaatteita mitkä samalla on ainutlaatuisia ja luksuskaita. Juuret löytyvät Skandinaavisesta estetiikasta siinä mielessä että, tuotteet ovat usein androgyynisiä eikä rajoitettu konservatiivisilla perinteillä.

  BACK signature vaate leikkii siluetilla viisaasti mutta humoristisella tavalla. Merkittäviä henkilöitä on nähty pukeutuvan BACK tuotteisiin kuten: Beyoncé, Rihanna, Robyn, Neneh Cherry, Lady Gaga, Noomi Rapace, Icona Pop ja Chloe Sevigny.

  Ann-Sofie Back ansaitsi Torsten ja Wanja Söderberg palkkion vuonna 2014 ja silloin perustelu kuului näin:
  BACK edustaa ainutlaatuisuutta Ruotsin muotimaailmassa mikä on kasvanut viimeisten viidentoista vuoden aikana yhä vahvemmaksi ja joka nykyään on noussut kansainväliseen standardiin. Ann-Sofie Back katsottiin alussa olevan liian kapea ilmaisussaan mutta ajan mukaan hän on todistanut että hänen vaatteet sopivat sekä kaivavalle muotiasiakkaalle että massamarkkinoille.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #ann-sofieback #back #newbrand

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai
  Salasana unohtunut?