Photo diary: Mayka ja Julia Rio i New Yorkissa - Osa #3


  Mayka ja Julia Rio ottivat meidät mukaan New York matkallensa. Tässä tulee kolmas osa heidän kuvapäiväkirjasta.


  Keskiviikko

  Söimme aamiaisen kaupungin tunnetuimassa bagel kahvilassa, Absolut Bagel. Oli aika jättää New York ja hyvästeltiin Johan joka matkusti takaisin ruotsiin. Me toiset hyppäsimme junaan kohti New Jersey Shorea. Siellä vietimme loppuaikaamme Julian ukin talolla.
  Oli kiinnostavaa reissata kaupungin ulkopuolelle ja nähdä muutakin kuin keskustaa. Iltapäivä oli todella mukava. Kävimme suurostoksilla, teimme vegetaarisafkaa koko Riordanin perheelle, oltiin rannalla ja pelattiin korteilla. Raikasta meri-ilmaa ja rentoutumista.  Torstai

  Heräsimme aaltojen ääneen. Lainasimme Julian ukin autoa ja kävimme kaupoilla. Ostimme runsaasti vihanneksia ja lohta paikalliselta kalakauppiaalta. Ihan erilaista elämää! Rentouduttiin vain Julian perheen kanssa. Olimme rannalla, uitiin, otettiin aurinkoa ja boogie board surfattiin.

  Aloimme tuntea nostalgiaa ja lomatunne muuttui eri vaiheeseen. Olisimme helposti voineet jäädä vielä viikoksi. Ilta päätettiin rannalla leikkimisellä ja tähtiä katsellen. Pilkkopimeää!  Perjantai

  Viimeinen päivä! Aamiaiseksi valmistettiin ja syötiin valtava määrä american pancakes ja hedelmäsalaattia. Nautimme viimeisistä aurinkotunneista ja olimme koiravahteina perheen pikkukoiralle. Keskustilimme kuinka nopeaa viikko on mennyt ja kuinka sairaan paljon vaikutuksia ulkomaila saa. Tulee niin intensiivistä ja kaikella on niin paljon merkitystä.

  Vilkutimme perheelle hyvästit ja saatiin taksikyyti tyylikkäällä autolla ihan JFK lentokentälle saakka. Sekoilimme ympäri kunnes viimein saimme astua koneeseen ja huokasimme helpotuksesta. Kiitoksia tältä kerralta USA, aina yhtä kiva nähdä sinua!


  Foto: Simon Lundgren


  RELATED PRODUCTS

  Hattu - Stock Lock
  Stüssy
  39,95 €
  -71 % Mekko - Judy BM
  JUNKYARD XX-XY
  10 € 34,95 €
  -60 % College - Jack Patch
  JUNKYARD XX-XY
  18 € 44,95 €
  -80 % Takki - Lakers Varsity
  adidas Originals
  22 € 109,95 €
  -30 % Shortsit - Orchid
  adidas Originals
  28 € 39,95 €
  -40 % Mekko - Flip Out
  Lazy Oaf
  45 € 74,95 €
  Zip Crew - Supergirl Hiphop
  adidas Originals
  84,95 €
  -50 % Hattu - Fisherman
  SWEET SKTBS
  15 € 29,95 €

  Tags: #photodiary #nyc #juliario #mayka

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai