Photo diary: Mayka ja Julia Rio i New Yorkissa - Osa #2


  Mayka ja Julia Rio ottivat meidät mukaan New York matkallensa. Tässä tulee toinen osa heidän kuvapäiväkirjasta.


  Sunnuntai

  Herättiin mukavalla kohmelolla koko porukka. Eipähän ollut mitään hirmu motivaatiota keksiä mitään suurempaa, mutta etsittiin muutama kirpputori Midtown Manhattanissa, käveleskeltiin ympäri Starbucks-kahvit kädessä ja tehtiin edullisia second hand ostoksia. Lähistöstä löytyi valtavasti hyviä vintage- putiikkeja.

  Lounaaksi syötiin vihdoinkin ensimmäiset Whole Foods salaatit (meidän suosikkiruokakauppa missä AINOASTAAN on ekoloogisia tuotteita). Salaattipöytä on kerta kaikkiaan mahtava. Iltapäivä lopetettiin jäämällä kiinni metroon 1,5 tunniksi. Oli kunnostamisia joka paikassa ja olimme kuin ryhmä eksyneitä päiväkotilapsia.

  Vihdoinkin kämpillä Maja nukahti kuin tukki ja loput meistä vietti iltaa Time Squarella. Julia yarn- pommitti samalla kuin Johan tallensi vähän raaka-ainetta musiikkivideoonsa.  Maanantai

  Sairastuimme ilmastointi laitteesta. Heräsimme nuhaisina ja kurkkukivuilla. Menimme kuitenkin ulos ja kävelimme pari tuntia Broadwayllä. Huomasimme että jalkavoimilla on vaivatonta liikkua ja että itse keskus ei olekaan niin valtavan suuri. Tavattiin sen jälkeen pojat ja syötiin lounas ruotsalaisessa kahvilaketjussa FIKA. Jatkoimme Highline Parkkiin mikä on mahtavan siisti puisto rakennettu vanhojen junakiskojen ääreen. Miellyttävä lähiympäristö ja huvikävely kohde. Kuvailtiin ja värkättiin pari tuntia.

  Alkuilta vietettiin Happy Hour suosikkikadulla Blecker Street (Olut 1,5€) ja iltayö vierähti Central Parkissa. Siellä oli huikea elokuvafestivaali koko viikon ja iso elokuvateatteri ulkona. Rento fiilis ja tuhansia ihmisiä piknikillä. Julia nukkui koko ajan, kun me toiset naurettiin ja taputettiin vuoden 1988 Big leffaan. Suunnilleen tässä kohtaa ryhdyttiin tuntemaan itsemme aidoiksi New Yorkereiksi.  Tiistai

  Tuntui että nyt on Brooklynin aika ja tutustua Williamsburgiin paremmin. Istuttiin viihtyisässä kahvilassa muutaman tunnin ajan. Kaikilla oli omaa touhua, päiväkirjan kirjoitusta, puuhattiin kuvien kanssa ja luotiin musiikkia. Oli lämmin päivä, lähemmäs 30 astetta ja jaksettiin ainoastaan hipsutella ympäri puodeissa ja street art paikoissa.

  Päätettiin jälleen tehdä suurostokset Whole Foods myymälässä ja nähtiin taas leffa ulkona viihtyisässä Central Parkissa. Suurkaupunki elämä väsyttää. Katsoimme The Royal Tenenbaums ja nautimme loppukesän illasta.


  Foto: Simon Lundgren


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #photodiary #nyc #juliario #mayka

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai