Photo diary: Mayka ja Julia Rio i New Yorkissa - Osa #1

  Mayka ja Julia Rio ottivat meidät mukaan New York matkallensa. Tässä tulee ensimmäinen osa heidän kuvapäiväkirjasta.


  Torstai

  Aloitimme päivän vilkaisemalla lähi korttelia, syötiin lounas sukulaisten kanssa ja sen jälkeen ohjauduimme Lafayetten ostoskaduille. Haluttiin todellakin tsekata niitä suuria ”Street Wear” kauppoja, mutta hämmästyimme koska kumpikin Supreme sekä Stussy oli suljettu. Oli hirveän paljon väkeä ja liikennettä … ja kaikkea muutakin.

  Myöhemmin olimme tyrmässä kaikista vaikutuksista ja tunne oli se että ainoa kelvollinen homma oli ottaa kunnon ”After Work”. Useat ihmiset utelivat jos meillä oli pyjamabileet kun olimme etsimässä sopivaa ravintolaa. Tuntu mukavalta että Lazy Oaf-mekot antoi näin miellyttävän vaikutelman. Viimeinkin löydettyä kivan paikan saimme löylytyksen baarimikolta. Todennäköisesti meillä ei ollut aavistustakaan tipin suuruudesta.

  Meillä oli huomattavasti turistityyliä sinä päivänä, nenä kiinni kartassa mihin vain olimme menossa. Päivä päättyi kuitenkin miellyttävästi koripallo hengailulla, Beer Pongilla ja hipsutus Greenwich Village lähistössä.  Perjantai

  Myöhäisen heräämisen jälkeen asteltiin Williamsburgiin Brooklynissä ja löydettiin ”rooftop” lounaan kohdaksi. Ei jaksettu suunnitella paremmin, eli tallailtiin vain ympäri eri sekond handeissä ja katutaide paikoissa. Maja halusi viettää omaa aikaa ja meni salonkiin. Muuten shoppailtiin siinä mahtavassa vintage putiikissa Buffalo Exchange.

  Päivän Happy Hour vietettiin baarissa missä oli tuhansia seurapelejä. Pistettiin Jengaa ja laulettiin yhteislaulua Jay Z - New York. (Kyllä, olemme turisteja.) Myöhemmin etenimme Knitting Factory:lle ja katsottiin esitys Happy People kanssa. Hyvää Soul Hip Hoppia ja mukava fiilis. Tämän jälkeen olimme ihan poikki, mutta piipahdettiin kuitenkin Union Squarelle ennen nukkamaanmenoa.

  Yhteenveto päivästä on: mahtavaa fiilistä ja paljon katukulttuuria. Koripalloa, taiteilijat ketkä maalasi suoraan kadulla, Rap-ja Dance battleja. Älyttävän inspiroivaa. Tunne oli että lahjakkaat taiteilijat saapui tänne viikonloppuisin tuntemaan yhteisfiiliksen ja vain tekemään oman juttunsa.
  Lauantai

  Koska tulee hirmu väsy 12 tunnin talsimasta niin päätettiin ottaa vähän rennommin tänään. Viihtyisän amerikkalaisen bagel aamiaisen jälkeen mentiin vielä kerran Manhattanin kauppoihin. Ostettiin omat bucket hatut ja shoppailtiin edullisia vaatteita A-life alennusmyynnistä.

  Teimme älykkään päätöksen ottaa hieman siestaa ennen iltamenoja. Ostimme runsaasti sushia Whole Foods ravintolasta ja pidettiin lämmittely bileet kämpässä. Yö vietettiin Bedford Avenue Brooklynissä loikkaamalla baarista baariin (kutsutaan myös Hipstermekaksi) Nielimme halpoja Margaritoja, filmailtiin ja kuvattiin. Tuli vähän high on life fiilis ja narrailtiin että tulemme Ruotsin Televisiolta. Arvatkaa saatiinko paljon uusia frendejä!?


  Kuva: Simon Lundgren


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #mayka #juliario #newyork #nyc #traveldiary

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai