Lookbook: New Black SS15 + Interview

  Andreas Undén kertoo uudesta New Black kokoelmasta sekä antaa stailausvinkkejä ja poimii suosikkinsa.

  New Black on ainoastaan ollut markkinoilla neljä vuotta mutta tästä huolimatta siitä on tullut yksi Skandinavian tärkeimmistä katumuotimerkeistä. Jos olisimme olleet New Yorkissa tai Tokiossa brändiä kutsuttaisiin uudeksi Supreme tai A Bathing Ape. Itse asiassa New Black kokoelma tulee pian olemaan saatavilla sekä USA:ssa että Japanissa. Odotamme mielenkiinnolla miten kokoelma vastaanotetaan siellä mutta olemme iloisia että se on nyt täällä. Tapasimme yhden New Black brändin perustajista Andreas Undén kuulakseen mitä mieltä hän on uudesta kokoelmasta.

  Miten ajattelitte uuden kokoelman kanssa?
  Haluamme koko ajan kehittyä brändinä. Säilyttää alkuperäinen New Black on todella suuri haaste. Brändin juuret ovat 90-luvun hiphop kulttuurissa mutta meille on tärkeää ettemme jumitu menneisyyteen. Vanhan ja uuden yhdistelmästä tulee paras.

  Miten pysyttelette uutena mustana myös tällä kaudella?
  Niin kauan kun pysymme uskollisena ja rakastemme sitä mitä olemme niin pysymme huomionarvoisena.

  Mistä teidät tunnistaa katumuoti näyttämöllä sinun mielestä?
  Kuten useimmat katumuoti brändit niin mekin aloitimme keskittymällä sata prosenttisesti printteihin. Se on siinä jossa me olemme parhaita. Hyvin tehty ja läpiajateltu grafiikka. Oli kyseessä sitten huppari all-over painatuksella tai t-paita brodeeratulla merkillä niin grafiikka on useimmiten painopisteenämme. Grafiikka on usein katumuodin fokuksessa mutta se mikä meidät erottaa, on se että olemme hieman skarpimpia.

  Miltä hyvä stailaus vaatteillanne näyttä?
  Nykyään meidän kokoelma on erittäin laaja että kysymykseen on vaikea antaa pelkästään yksi vastaus mutta yleensä saat parhaan tuloksen jos käytät enemmän kuin yhtä brändiä. Toinen stailausvinkki on että sekoittaa sporttista jotain tyylikkäällä ja päinvastoin, kuten sneakerit kauluspaidan kanssa.

  Mitkä ovat omat suosikkisi?
  Rocks Tee ja meidän Tackle Mesh Jersey ovat suosikkini tällä hetkellä. Mutta suosikit vaihtelevat kauden aikana. Jos kysyt kuukauden päästä, niin suosikki on varmaan jokin toinen.

  Tags: #lookbook #newblack #ss15

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai
  Salasana unohtunut?