Kenza X adidas - Rita Ora Collection

  Mikä on sinun suosikki kokoelmasta?
  Suosikkini on hupullinen collegepaita. Pukeudun töihin usein ihaniin collegepaitoihin ja tämä on erinomainen bomber-takin alle.

  Kerro kuinka yhdistäisit vaatteet?
  Siis rakastan kun sekoitetaan kuvioita aivan hullun lailla. Mielellään siten että koko setti, housut ja toppi ovat samaa printtiä.

  Mikä oli näkemäsi Rita Ora-konsertin kohokohta?
  Kohokohta oli ilman muuta Delilas (blogini kilpailun voittaja) hänen reaktionsa kun hän näki idolinsa laulavan livenä ja saada yhteiskuva idolinsa kanssa.
  Hän oli niin iloinen! :-)

  Mitä tykkäät Rita Oran ja Adidaksen yhteistyöstä?
  RAKASTAN heidän yhteistyötä! Jokainen kokoelma on aivan mahtava. Mielestäni Rita Oralla on tosi mahtava tyyli jonka näkee selvästi kokoelmassa, ilman että Adidas on menettänyt oman signature-tyylinsä.

  Kuinka sportti ja muoti yhdistetään parhaiten?
  Rakastan yhdistää sporttia tyylillä, esimerkiksi lenkkarit mekon kanssa. Rakastan että muodin ei enää tarvitse tuntua epämukavalta.

  Mikä on suhteesi katumuotiin?
  Tämä ehkä on vaikea uskoa kun näkee kuvat blogissani, mutta pukeudun mielelläni mieluisiin ja katumuodikkaihin vaatteisiin arkisin. Mielellään collegepaita, tightsit ja lenkkarit. Siksi on niin hirmun kiva että julkaistaan tämmöisiä kokoelmia kivoilla printeillä.

  Itseluottamus on salainen ainesosa


  adidas Originals by Rita Ora mahdollistaa naisten itse valita tyylinsä josta he saavat itseluottamusta jotta he voivat vapauttaa luovan potentiaalinsa. Meidän naiset etsivät kohteita ja kokemuksia josta he saavat itseluottamusta kertomaan henkilökohtaisen tarinansa ja ilmaista itseään luovasti. Kun sinulla on itseluottamusta, mikään ei voi estää sinua. Tämä on personoitua Ritan henkeä. Hän on itsevarma ja tämä vahvistaa toisia.

  PRODUCTS
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #Kenza #Ritaora #adidas

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai
  Salasana unohtunut?