#wearetipped

  Tänä syksynä Fred Perry lanseeraa tapaamis- ja inspiroitumispaikan kaikille Perry-ihailijoille.

  Okei, on t-paita -rusketuksella ja vetäytyneellä hiusrajalla varustettuja golf-isejä, jotka tykkäävät kantaa kranssimerkkiä, mutta Fred Perryn sielu on kaukana siitä. Merkki syntyi 1950-luvun reaktioliikkeen aikana, juurtui Mod-liikkeeseen ja sen jälkeen tuli subkulttuurien kuten casualsin, punkin, northern soulin, Perry boysien, rude boysien, skinheadsien, suedeheadsien ja Brit Popin rakastamaksi. Mielestämme on aika tuoda takaisin kaikki tämä.

  #wearetipped on dokumentoinnin ja Fred Perryjen ylpeästi esittelemisen ikuinen areena. Käyttämällä hashtagia #wearetipped Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä, päätyvät fanien kuvat galleriaan fredperry.com, jossa kaikki voivat osoittaa rakkautta toistensa kuville.

  The Fred Perry Polo Shirt on kantanut kranssikuviota alusta lähtien ja myös raidat otettiin käyttöön hyvin pian muodostuen paidan klassiseksi designiksi. Kotimaassaan näitä tunnettuja samansuuntaisia ulottuvuuksiltaan 3-3-4 raitoja kutsutaan nimellä ”Twin Tipping” ja tieto kuuluu enemmän tai vähemmän yleissivistykseen. Ne ovat kaksi samansuuntaista raitaa, jotka ovat mitoiltaan 3-3-4, jossa levein raita on uloimpana.

  Paita, kranssi ja ”twin tipped” ovat vuosikymmenien kautta tulleet merkin historiaan itsensä liittävien ihmisten omaksumiksi. Fred Perrystä on tullut urheilun ja musiikin synonyymi ja merkissä on niin ajan kuin kansallisuudenkin päihittänyttä brittiläisyyttä.

  Vie 94 sekuntia kirjoa 60 vuoden perintö.

  Fred Perry
  Fred Perry kehitti itsetituloimansa merkin 1952 ja valitsi kranssimerkin symbolikseen. Kranssi oli Perryn Wimbledonin kultamitalissa ja on kunnianosoitus miehelle, joka eteni tennismaailman kutsumattomasta vieraasta Wimbledonin kolminkertaiseksi valloittajaksi.
  Katso kaikkia tuotteitamme
  Fred Perry:ltä
  Katso kaikkia Instagram-kuvia
  #wearetipped
  Seuraa Fred Perryä Instagramissa
  fredperry_1952

  Tags: #wearetipped #fredperry

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai
  Salasana unohtunut?