Collab: Sweet Denim x Brixtol

  SWEET DENIM ja BRIXTOL yhteinen nimittäjä on taipumus mielenkiintoisiin yksityiskohtiin ja materiaaliin. Tämä keskinäinen yhteisymmärrys on nyt huipussaan syksyn suunnitteluyhteistyössä merkkien välillä.

  Tuloksena on kaksi hyvin istuvaa villakangastakkia monilla tarkoilla yksityiskohdilla. SWT.BOMBER on pitkä bomber takki pojille ja SWT.DEB on nilkkapituinen tyttöjen takki. Kummatkin takit ovat valmistettu italialaisesta Forza villakankaasta ja ommeltu Portugalissa valmistajalla, joka on ollut toiminnassa 50 luvulta saakka ja ennen kaikkea erikoistunut villakangastakkeihin ja asusteisiin.

  Villakangastakilla on luonnollinen asema syksynkomerossa ja olemme erittäin tyytyväisiä näistä kahdesta kiinnostavista muotoiluista tästä klassisesta pukineesta. , sanoo Per Axén, designeri SWEET DENIM brändillä.

  Gustav Kjellander ja Emil Holmström perustivat BRIXTOL merkin vuonna 2011. Inspiraation lähteinä löydämme brittiläiset työvaatteet, 60-luvun mod-kulttuurin ja katumuodin. Heidän takit ovat tulleet lähes ikoniksi ruotsin suurkaupunkien kaduille. Per Axén taka-ala on skeittauksesta minkä hän SWEET DENIM merkillä yhdistää nykyajan muotiin ja denimiin

  Klikkaa tästä löytääkseen tuotteet shopista.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #collab #sweetdenim #brixtol

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai