Collab: Eastpak x Jean-Paul Gaultier

  Kokoelma tukee voittoa tavoittelematonta organisaatiota Designers Against AIDS minkä tavoitteena on huomioida ja nostaa tietoisuutta HIV ja AIDS suhteen.

  Nykyään legendaarinen designeri Jean-Paul Gaultier debytoi 1976 ja heti alusta saakka hänestä tuli ranskalaisen muodin ilmeinen kauhukakara. Loppu on historiaa. Viime vuonna hän teki yhteistyötä Eastpak Artist Studio kanssa ja he kehittivät repun minkä pystyy transformoimaan japanilaiseen varsity -takkiin.

  Tällä kaudella he ovat edistäneet yhteistyötänsä ja muodostaneet koko kokoelman reppuja. Inspiraatio tulee Jean-Paul Gaultier aikaisemmista suunnitteluista unohtamatta Eastpakin historiaa. Kokoelma tukee organisaatiota Designers Against AIDS minkä tavoitteena on huomioida ja nostaa tietoisuutta HIV ja AIDS suhteen. Osa ansiosta lahjoitetaan heille.

  Olemme valinneet neljä suosikkia, jotka kaikki ovat saaneet inspiraatiota takeista. Kahdet niistä perustuvat bomber takkiin, ja ne toiset farkkutakkiin. Siirry alareunaan tai näpsäytä tästä löytääkseen ne shopista.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #collab #eastpak #jeanpaulgaultier

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai
  Salasana unohtunut?