City Guide: Copenhagen by Magdalena Rozenberg

  Indre Byen jemmaa pienen palan Vietnam fiilistä.

  Vaikka Kööpenhamina on suhkot pieni suurkaupunki niin silti paikat jonne paikkakuntalaiset joskus menevät vaikuttavat olevan kohtuuttoman kaukana. Mutta tosiasia on että useimmiten nämä paikat löytyvät nurkan takaa kun vain osaa kääntyä oikealle kadulle.

  Kööpenhaminan kaupunginosa Byern kytketään helposti yhteen Strøgetin kanssa, tungoksen sekä ruuan ylihinnan. Mutta noin sata metriä turistimassasta löytyy esimaku Köpiksestä - District Tonkin. District Tonkin on rento vietnamilainen ravintola joka tarjoaa kaupungin parhaat ja edullisimmat Bánh mì-voileivät, sopat sekä salaatit.

  Rustiikki sisustus, värikkäät istumapallit, suurenkokoiset kasvit, koristetut ikkunat ja kattolamppu joka muistuttaa sähköjohtohärveliä, kaikki tämä antaa aidon Vietnam fiiliksen. District Tonkin joka sijaitsee Dronning Tværgadessa on filiaali konsepti Frederiksberg ravintolalle joka avasi 29 tammikuuta tänä vuonna. Ravintola on yksi ehdottomista suosikeistani aterian nautintoon Indre Byenissä ja ilman muuta käynnin arvoinen.

  Missä: Dronningens Tværgade 12, Köpenhamn
  Koska: kl. 11.30 – 21.30 joka päivä.
  Kotisivu: district-tonkin.com

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #cityguide #copenhagen #magdalenarozenberg

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai
  Salasana unohtunut?