City Guide: Copenhagen by Magdalena Rozenberg

  Kødbyens Mad & Marked

  Kööpenhamina herää niin kuin monet muutkin suurkaupungit eloon kun kesä alkaa lähestyä ja näyttää kokonaan uuden piirteensä. Tyypillistä tälle vuoden ajalle on kaikki torimarkkinat jotka löytyvät ympäri Kööpenhaminaa ja nimenomaan elintarvikkeiden torimyynti.

  Kødbyen joka sijaitsee kaupunginosassa Vesterbro on luultavasti eniten tunnettu lukuisista hieman tylsistä baareista ja klubeista sekä koko illan ja yön bailailusta. (Toki myös Kødbyenistä löytyy huippuluokan bilepaikkoja iltaisin kuten Harveyn lukuisat tapahtumat). Sitä mitä todella voi suositella kesäaikaan on Kødbyen torimarkkinat jossa myydään ruokaa ja joka aurinkoisena kesäpäivänä muuttuu isoksi juhlaksi. Tulla tänne ja vaan istua taivaan alla ja syödä lounasta, juoda kahvia tai ehkä nauttia Aperol Spritz kohtuulliseen hintaan, hyvää musaa ja paljon ihmisiä liikkeellä, tämä on ilman muuta yksi lauantain ajanvietto suosikkini.

  Yhdet toiset torimarkkinat jotka ovat pyörämatkan arvoinen on Copenhagen Street Food joka sijaitsee Papirøenissa. Siellä on otettu käyttöön vanha teollisuusrakennus jossa tarjotaan live-musiikkia, jatkuvia taide- ja rakennusprojekteja lisäksi siellä seisoo useita foodtrucks josta on mahdollista hankkia kaikenlaista syötävää. Copenhagen Street Food on avoinna joka päivä seitsemän päivää viikossa koko kesän.

  Missä: Kødbyen, Vesterbro
  Koska: Joka lauantai 15 elokuuta saakka, klo. 10.00-18.00
  Kotisivu: koedbyensmadogmarked.dk

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #cityguide #copenhagen #magdalenarozenberg

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai
  Salasana unohtunut?