City Guide: Berlin by Siri Forsell - Techno clubs

  Vaikka oli joko tiistai tai lauantai, kuulet jytisevän techno musiikin vanhojen rakennuksien tiloista. Siri auttaa sinua löytämään parhaat paikat.

  About Blank, Stattbad, Berghain, Chalet, KitKat, Golden Gate, lista Berliinin clubeista on pitkä. Kuten monet tietävät niin Berlin on tunnettu sen laajasta techno clubi valikoimasta. Moni on varmaan kuullut tarinoita legendaarisesta Berghain clubista mutta tämähän ei ole ainoa täällä. Tietenkin jos on mahdollisuus käydä siellä, niin se todella on visiitin arvoinen. Meillä on kuitenkin tapana mennä Stattbad clubiin. Seillä on kolme eri tanssilattiaa josta yksi on vanha uima-altaanpohja missä mielellään tanssitaan ihan tiskijukan edessä. Mikäli emme tanssi altaanpohjalla, niin yleensä valitsemme The Bunker floor mikä sijaitsee uimahallin kellarissa, mistä myös löytyy baari ja lepopaikkoja.

  About blank on myös clubi, mihin haluat mennä useammin kuin kerran. Se on pienempi clubi missä on reilumpi tanssilattia pohjakerroksessa ja yksi pienempi baarissa. Kesäisin he aukaisevat sisäpihan mikä muodostuu ulkotanssilattiaksi. Yksi About Blank toistuvista tapahtumista on Homopatik, yksi gay-eventti mikä on clubin suurimmista ja mielestätäni parhaimpia iltoja.

  Kun vietät iltaa Berliinissä, sinun täytyy ajatella hieman eri tavalla kuin kotona. Ensinnäkin sinun täytyy siirtää aikataulua. Täällä clubit aukaistaan 23.59 ja suljetaan joskus aamupäivällä tai jopa seuraavana iltana. Joten astella clubiin aamulla 3-5 aikaan on aivan täydellistä. Lisäksi kannattaa pukeutua mukaviin vaatteisiin, koska haluat tanssia tuntikausia ilman jalkakipua tai että housut ovat liian tiukat. Minulla on yleensä tapana vetää päälle mieluisat housut, urheilurintsikat ja mikä tärkein; todella mukavat kengät, sitten on vain tanssia kunnes ei jaksa enempää.

  About Blank: Markgrafendamm 24c, Friedrichshain
  The Club: Biebricher Str. 14,  Neukölln
  Maybach: Ufer 48, Neukölln

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #cityguide #berlin #siriforsell #nightout

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai
  Salasana unohtunut?