City Guide: Berlin by Siri Forsell - Roamers

  Roamers on Berliinin määritelmä piilotetuista aarteista.

  Löysin Roamers yksinkertaisesti kun astelin asuntoni oven ulkopuolelle. Olin kuullut paljon kiinnostavaa Roamers kahvilasta, mutta en ollut käynyt siellä ennen kuin muutin alueelle ja nyt kahvitauko on pakollinen visiitti tässä viihtyisässä kahvilassa.

  Roamers on täynnä vanhaa kamaa. Tavarat näyttäisi olevan jonkun vinttivaraston tai hylätyn teollisuustilan unohtuneita roinia, mutta tietenkin kahvila on myös täynnä ihmisiä. Paikka on täynnä porukkaa heti avajaisista sulkemiseen saakka. Se mitä Berliiniläiset arvostaa on, että kahvilat ja baarit ovat Gemütlich, tässä tapauksessa; viihtyisä, joka Roamers todella on, ihana tunnelma ja kreatiivinen sisustus tietenkin vaikuttaa tähän.

  Roamers ruoka on, niin kuin sisustus, melko rustiikkia. Tämä tarjoillaan peltitarjottimella ja esitys on yhtä tärkeää kuin maku. Tänne voit mennä lounaalle ystävien kanssa tai yksinkertaisesti vain juomaan kupin kahvia ja työskentelemään rauhassa. Roamers on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, jos haluat nähdä Berliinin Neuköllnin näkökulmasta.

  Missä: Pannierstrasse 64, Berlin
  Milloin: Tis-Per 09-19, La-Su 10-20.

  Tags: #cityguide #berlin #siriforsell #roamers

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai
  Salasana unohtunut?