City Guide: Berlin by Siri Forsell - Our/Berlin

  Siri ja hänen ystävänsä tutustuivat vodkatislaamoon joka asettaa paikalliset raaka-aineet ensisijalle.

  Yksi parhaista asioista joita mielestäni Berlinissä voi tehdä on käydä pienissä paikallisissa putiikeissa, kuvagallerioissa, popup myymälöissä ja kuten tässä tapauksessa; vodka tislaamossa. Täältä löytyy niin paljon inspiraatiota ja tunnelmaa koska Berlinin asukkaat puskivat töitä mielin määrin näyttääkseen heidän ideoitaan.

  Our/Berlin on pieni vodkatislaamo joka sijaitsee Neuköllnin pohjoispuolella. Idea tulee alun perin Tukholmasta. Our/Vodka perustettiin siellä ja on globaalinen konsepti mutta jonka fokus on lähituottajissa. Kaikkien Our/Vodka tislaamojen resepti on sama mutta koska lähituottajien raaka-aineet vaihtelee niin myös vodka saa paikallisen karaktäärin riippuen missä kaupungissa se valmistetaan. Näin olleen vodkalle annetaan valmistuskaupungin nimi, kuten Our/ Seattle, Our/New York, Our/London jne.

  Täällä Berlinissä on mahdollisuus saada opastettu kiertue heidän tislaamossa jolloin he kertovat kaiken minkä haluat tietää vodkasta ja Our/Vodkan konseptista, saat myös maistiaiset ja tietenkin voit ostaa upean vodkapullon mukaan kotiin. Tämmöiset pienet retket ovat tietenkin top kymmenen listallani. Inspiraatio kasvaa niin että haluaa vain mennä kotiin puuhamaan omia projekteja.

  Missä: Flutgraben 2, 12435 Berlin
  Koska: Ma-Pe 10-18
  Kotisivu: ourvodka.com

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #cityguide #berlin #siriforsell #ourberlin

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai
  Salasana unohtunut?