Asha Ali julkaisi uuden

  Tänään levy-yhtiö Hybris julkaisee Asha Alis kolmannen albumin Loud And Out Of Place.

  Asha Ali tuottaa henkilökohtaista popmusiikkia suurella itsetunnolla ja yhtä sydänsurullisella tunteella kuin aikaisemmin, mutta uudella levyllä kappaleet on muotoiltu suureen äänikuvaan mikä kuulostaa ultramodernina ja ajattomana.

  Levyn osallistujien lista on pitkä ja mahtavan vaikuttava. Asha on kirjoittanut musiikkia toisten sanottajien kanssa ensimmäistä kertaa. Peter Morén (Peter, Björn & John), Johannes Berglund (I Break Horses, The Knife), Fredrik Berger (Charli XCX, Icona Pop) ja Tobias Isaksson (Azure Blue) on kirjoittanut yhdessä Ashan kanssa ja Christoffer Rothin (Håkan Hellström, Moneybrother, Markus Krunegård, Florence Valentin, Laakso etc) on laatinut, tuottanut ja miksannut.

  Loud And Out Of Place levyn kaksi ensimmäistä sinkkua Stop Talking ja Words ovat saaneet paljon ylistystä ruotsin medialta kuin PSL ja Aftonbladet sekä merkittävissä ulkomaisissa medioissa kuten The Guardian ja The Line Of Best Fit.

  Asha Ali sai läpimurtonsa 2005 Warm Fronts EP:llä ja hänen kaksi seuraavaa albumia oli ehdolla sekä Grammis että P3 Guld voittoon. Hän lauloi myös kertosäkeessä Mohammed Alin anthem kappaleessa ”Kan någon ringa” (112).

  Kaikki vaatteet kuvissa ovat JUNKYARD XX-XY.
  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #ashaali #loudandoutofplace #hybris #music

  Log In

  Eikö sinulla ole tiliä? Luo tili!
  Tai
  Salasana unohtunut?